CulTease

     Ce îmi trecea prin minte în momenul în care m-am gândit să-mi fac blog şi să aleg un nume decent pentru el:  cultură (cultură şi iar culturăăă), campanie de teasing şi tipul de utilizatorul online cool (şedinţele cu Sorin Tudor sunt de vină), „Undisclosed desire” interpretată de Muse (min. 1:47) şi pe Dr. House spunând „cool” ca un tembel (cunoscătorul nu are nevoie de video, nici nu găsesc). Ş-o ieşit CulTease. Am un plan pentru ce ar trebui să iasă mai departe şi sper să mă ţin de el.  Dacă o să  fac cititorul curios mă declar mulţumită.

   Deoarece motivul  blogului meu şi al conturilor de pe twitter, g plus, linkedin se numeşte Internship 2.0 despre asta va fi şi primul articol.  Uite aşa:

Că am fost emoţionată, încântată şi nerăbdătoare să încep internshipul şi m-am tot gândit la el până să primesc mail de acceptare este bla bla, dar necesar spre mulţumire. Mi-a plăcut mult. Am învăţat chestii practice, iar temele erau înotdeauna urmate de „teorie” şi feedback sincere. A fost o provocare pentru toate (9 fete). Să comunicăm online, să nu ne mişcăm fundul de pe scaun pentru câteva ore bune în fiecare zi, să ne facem temele la timp,  să faci asta de acasă (pot apărea te miri ce tentaţii sau, în cazuri mai bune, se opreşte curentul ori te trezeşti cu inundaţie), să ai răbdare, să ai încredere în abilităţile celorlalţi şi tot aşa.

De la prima şedinţă Sorin a stabilit un sistem de valori de bun simţ (cum a zis una dintre fete) – păcat că în facultate lipseşte total, dar câtă bucurie că am terminat-o şi că pot decide să nu vorbesc despre ea. Nu dau din casă ce am învăţat în 3 săptămâni cât a ţinut internshipul, ci spun că mi-aş fi dorit să ţină mai mult sau că l-aş repeta de n ori. Şi nu sunt singura care  gândeşte aşa 🙂

      În cazul în care Sorin nu s-a plictisit de laude, spun scurt cum l-am perceput:  sarcastic – cât să  te facă să gândeşti de două ori înainte să vorbeşti şi  modest, prietenos şi deschis – cât să  i te adresezi cu întrebări şi să îi ceri sfaturi fără reţinere.  Plus că este un om plin de idei, plin.

     Acum sunt tare ofticată pe echipa 3 şi ultima de pe anul acesta. Rău de tot :)) Dar aştept evenimentul organizat de ea cu sufletul la gură.  Ştiu că o să facă treabă bună 🙂 Iar despre proiectul nostru v-am vorbit succint tot pe blog.

     Recomand internshipul  pasionaţilor de, curioşilor şi celor care vor să înveţe despre PR, social media, comunicare on-line, promovare şi utilizare corectă a reţelelor sociale…includ eu şi punctualitate, seriozitate, muncă în echipă şi leadership.

     A mai scris şi Georgiana Asiminii despre asta, pe care o salut cu drag.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: